Bátor , Ákos 2024. február 27.
logo

Hazugságon kapta a Népszavát Németh Szilárd, helyretette a balos lapot

Kreft-Horváth Márk
2023.09.10. 20:29 2023.09.10. 20:35
Hazugságon kapta a Népszavát Németh Szilárd, helyretette a balos lapot

Ironikusnak szánt cikkben ekézték a rezsicsökkentésért felelős kormánybiztost a baloldali napilapban, de csúnyán lyukra futottak.

„A Népszava ostoba és hazug cikke szerint a karcagi birkapörköltet és nyúljás pacalt Karcagon főztem, pedig az az igazság, hogy Kötcsén” – írta ma esti posztjában Németh Szilárd. A rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos egy képet is posztolt, melyen Kavecsánszki Ádám, a kötcsei találkozót szervező Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke érdeklődik a hungarikum receptje iránt: 

A baloldali napilapnál a jelek szerint úgy hiszik, hogy a karcagi birkapörköltet azért hívják így, mert csak és kizárólag Karcagon lehet elkészíteni. Ironikusnak szánt cikkükben egyébként 

azt próbálták bizonygatni, hogy Németh Szilárd körön kívül került a Fideszben, így már a kötcsei találkozón sem vett részt. 

A rendszerbe azért még a Népszavánál is hiba csúszott, mert a Facebook-posztok alapján írt cikk végére odaírták, hogy Karcagról Németh Szilárd egy óra alatt átért Kötcsére (ez egyébként lehetetlen). Ha lejjebb görgettek volna a kormánybiztos közösségi oldalán, akkor láthatták volna, hogy már szombaton korán reggel elindult a piknikre, hogy délre elkészüljön a két fogás, amelyeket a résztvevőknek készített. 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.