Hétvégére visszavonulót fúj az ősz, még kapunk egy csipetnyi nyarat

Gomolyfelhős, napos, nyárias idő várható szombat-vasárnap.

Forrás: MTI, met.hu2023. 09. 14. 15:40
nyár Fotó: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétvégére visszatér a gomolyfelhős, napos, nyárias idő, harminc fok körüli maximumokkal – adta hírül az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A pénteki időjárás (Fotó: met.hu)

Pénteken a gomoly- és fátyolfelhők mellett többórás napsütés várható, de a Tiszántúlon időszakosan lehetnek erősebben felhős tájak is. A Tiszántúlon van esély helyenként záporra, zivatarra, másutt csak kevés helyen lehet futó zápor. Az északkeleti szél az ország keleti felén élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 28 fok között alakul.

A szombati időjárás (Fotó: met.hu)

 

Szombaton a gomoly- és fátyolfelhők mellett sok napsütésre lehet számítani, bár néhol előfordulhat zápor, zivatar, és főként a Fertő tó térségében megélénkül a délkeleti szél. A minimum-hőmérséklet 8–15, a maximum 23–28 fok között alakul.

A vasárnapi időjárás (Fotó: met.hu)

Vasárnap a gomoly-, illetve fátyolfelhők mellett szintén sok napsütés várható, de néhol kialakulhat zápor, zivatar. Helyenként megélénkül a déli szél, hajnalban általában 11–17, a délutáni órákban 24–30 fok lehet.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.