Hollik: A Soros-szervezetek egy követ fújnak a dollárbaloldallal

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Brüsszel visszatartja a tanároknak, családoknak, vállalkozásoknak járó forrásokat, de emellett vígan finanszírozza a baloldali szervezeteket.

2023. 09. 07. 8:56
Brüsszel finanszírozza Soros projektjeit
German Labour Minister Ursula von der Leyen (C) talks with Soros Fund Management Chairman George Soros (L) and investor Nicolas Berggruen at the 'Europe in Crisis' conference in Berlin on October 30, 2012. AFP PHOTO/ POOL/Thomas Peter (Photo by THOMAS PETER / POOL / AFP) Fotó: AFP/THOMAS PETER
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brüsszel gátlástalanul visszaél a hatalmával, kiderült, hogy miközben a külföldről finanszírozott baloldal és Brüsszel közösen azon dolgozik, hogy Magyarország ne kapja meg a tanárok béremeléséhez szükséges, és a magyar családoknak, vállalkozásoknak járó forrásokat, addig 

az Európai Bizottság félmilliárd forintot osztott szét magyarországi, de korábban a Soros-hálózat által pénzelt álcivileknek 

– fogalmazott Hollik István. A Fidesz kommunikációs igazgatója a Magyar Nemzet azon cikkére reagált, amelyben arról írtunk, már Brüsszel fizet Soros helyett, és a hazai baloldali sajtó hangzatos cikkei a Nyílt Társadalom Alapítványok Európából történő kivonulásáról csupán a figyelemelterelést szolgálhatták arról, hogy a Soros-hálózat működésének átszervezésével az Európai Unió a korábbiaknál jóval nagyobb összegekkel száll be a tőzsdespekuláns projektjeinek finanszírozásába. A változás része az is, hogy Sorosék a hangsúlyokat áthelyezik: a jövőben elsősorban a kelet-közép-európai térségre fókuszálnak.

Hollik István a közösségi oldalán úgy fogalmazott, 

itt olyan szervezetekről van szó, amelyek egytől egyig a Soros-hálózathoz kötődnek, és az elmúlt években valahogy mindig egy követ fújtak a dollárbaloldallal, legyen szó migrációról, gender témáról vagy éppen a háború kérdéséről.

– Úgy áll tehát a helyzet, hogy Brüsszel visszatartja a tanároknak, családoknak, vállalkozásoknak járó forrásokat, de emellett vígan finanszírozza a baloldali szervezeteket – fogalmaz a politikus, aki hangsúlyozza, hogy ráadásul 

a teljes keretösszeg a brüsszeli programban négymilliárd forint, azaz a következő hónapokban is dőlni fog a lé a baloldalhoz. 

– Éppen egy európai parlamenti és egy önkormányzati választás küszöbén. Ugye nem csak én gondolom, hogy a kettő között van összefüggés? – teszi fel a kérdést a fideszes képviselő.

 

 

Borítókép: Ursula von der Leyen, Soros György és  Nicolas Berggruen (Fotó: AFP/Thomas Peter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.