Hullámvasútra tévedt az ősz: meleg lesz, aztán hideg lesz és újra meleg lesz

Erre számíthat, aki mostanában utcára lép.

Forrás: MTI2023. 09. 25. 16:56
null
Balatonfüred, 2020. október 20. Napozók Balatonfüreden a Vitorlás térnél az õszi napsütésben 2020. október 20-án. MTI/Vasvári Tamás Fotó: Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hétfő délután hátralévő részében a nyugati, délnyugati vidékeken is egyre többfelé naposra fordul az idő, csapadék már nem valószínű – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. 

Hozzáteszik, hogy éjszaka a derült időben foltokban párásság, köd is képződik – nagyobb eséllyel az Észak-Dunántúlon, illetve a déli vidékeken–, ezek gyors feloszlását követően kedden napos, csapadékmentes időre számíthatunk. Hétfőn az északi, északkeleti, kedden a keleties szél helyenként megélénkülhet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 11 és 16 Celsius-fok között várható, de a hidegre hajlamos helyeken 7, 8 Celsius-fok is előfordulhat.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 23 és 29 Celsius-fok között alakul.

Borítókép: Október végi napozók a Balaton partján 2020. október 20-án (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.