Ismét a kormánypárti szavazókat szidta Márki-Zay

Burkoltan kocsmatöltelékeknek nevezte a fideszes szavazókat a bukott közös baloldali miniszterelnök-jelölt.

Magyar Nemzet
Forrás: Hír TV2023. 09. 02. 13:42
MÁRKI-ZAY Péter
Hódmezõvásárhely, 2022. április 3. Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje sajtótájékoztatót tart, miután leadta szavazatát az országgyûlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson a Hódmezõvásárhelyi Szent István Általános Iskolában kialakított szavazókörben 2022. április 3-án. MTI/Rosta Tibor Fotó: Rosta Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rendszeresen nem járok kocsmába, de kampányidőszakban igen. És ez egy kiváló lehetőség például arra is, hogy az ember fideszesekkel tudjon vitatkozni" – mondta az ellenzéki összefogás egykori miniszterelnök-jelöltje, derült ki a Hír TV adásából. 

Márki-Zay Péter úgy véli, tanult a tavalyi kudarcból, de a választók sértegetésével még mindig nem hagyott fel: ismételten a kormánypártok szavazóit kritizálta az ellenzék egykori miniszterelnök-jelöltje, véleménye az elmúlt egy évben nem változott. A tavalyi választási kampányában többször is butának és ostobának nevezte a fideszes szavazókat.

Legújabb interjújában pedig arra célozgatott:

 kocsmatöltelékek a Fidesz szavazói.

Az egykori bukott miniszterelnök jelölt a választásokról azt mondta, hogy többen voltak a kampányukban, akik árulók voltak, és feltűnően nem tettek semmit azért, hogy megnyerjék a választásokat. Hozzátette: szerinte ő minden tőle telhetőt megtett a győzelemért.

Ha együtt nem sikerült, akkor később külön-külön biztosan nem fog sikerülni leváltani a kormánypártokat.

Márki-Zay Péter szerint sokan vannak ebben az országban azok, akik őt támogatják, azonban azt, hogy kik és hogy pontosan hányan vannak, nem tudta megmondani.

Borítókép: Márki-Zay Péter (Forrás: MTI/Rosta Tibor)

 

 

 

Borítókép: Márky

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.