időjárás 1°C Taksony 2023. november 29.
logo

Kocsis Máté: Gelencsér Ferencnek nincs szerencséje, amikor gondolkodni próbál + videó

Magyar Nemzet
2023.09.27. 06:34 2023.09.27. 08:09
Kocsis Máté: Gelencsér Ferencnek nincs szerencséje, amikor gondolkodni próbál + videó

– Ugye most nem azt várja tőlem, hogy Gelencsér Ferenc fejével gondolkodjak? Erre nem vagyok képes – fogalmazott Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Hír TV Napi aktuális című műsorában. 

Mint mondta, a Momentum politikusának az a baja, hogy nincs szerencséje, amikor gondolkdni próbál.

– Nincs a politikában gyengébb vagy erősebb. Engem sokkal jobban zavar, hogy ezek a politikai ellenfeleink dollárért felkínálták a hazájukat. Még akkor is, ha vicceseket csinálnak, csak rövid ideig tudok rajtuk mosolyogni, mert a legdurvább támadás a magyar demokrácia ellen, hogy elfogadtak olyan piszkos pénzeket, amivel Magyarországon közhatalmat akartak nyerni maguknak – jegyezte meg a kormánypárti politikus.

Ahogy arról lapunk beszámolt, a hétfői parlamenti felszólalása után a remegő kezű Gelencsér Ferenc a momentumos társának, Bedő Dávidnak azt súgta oda:

Hú, ezt elb…sztam!

A magát korábban államférfinak nevező momentumos politikus az adóemelésekért, a megszorításokért, a magas inflációért a kormányt hibáztatta. A Momentum frakcióvezetője hangoztatta, hogy pártja emberközpontú gazdaságot szeretne, klímabiztonságra van szükség és európai elköteleződésre. Arról is beszélt, hogy szerinte az elektromos autót nem csak az akkumulátor hajtja, így nincs szükség magyarországi akkumulátorgyártásra.

Orbán Viktor a válaszában elmondta, hogy szeretett volna Gelencsér Ferenc felszólalására is válaszolni, azonban a miniszterelnök szerint a momentumos politikus hozzászólása reménytelen küzdelem az értelemmel, amivel nem tud mit kezdeni.

Kocsis Máté pedig felhívta a Momentum-elnök figyelmét: 

legközelebb ne a Chat GPT-vel írasson parlamenti beszédet, vagy ha igen, akkor legalább olvassa át.

 

Borítókép: Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője (Fotó: MTI/Máthé Zotán)

Gelencsér igazságbeszéde

A magas fordulaton pörgő ember munkásságát szemlélve kimondhatjuk, nem a rengeteg eszéért tették meg Momentum-elnöknek.

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.