Nyárias időre számíthatunk hétvégén

Szombaton döntően derült ég várható.

2023. 09. 09. 7:29
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint szombaton döntően derült idő várható, északkeleten lehet némi fátyolfelhő az égen. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad, Sopron környékén előfordulhat egy-egy élénk széllökés.

 

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 27 és 31 fok között alakul.

 

Mint jelezték, szombat este derült vagy fátyolfelhős lesz az ég. Foltokban pára, sekély köd alakulhat ki. A légmozgás gyenge marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet döntően 11 és 15 fok között alakul, a hidegre érzékeny helyeken ennél hidegebb, míg belvárosokban és vízpartokon enyhébb lehet a hajnal.

Vasárnap jobbára derült, napos idő várható csapadék nélkül. Gyenge marad a légmozgás. A hőmérséklet délután 27 és 32 fok között alakul.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.