Orbán Viktor: Magyarországon nincs bevándorlás, de van helyette családpolitika

A magyar embereknek – szemben más EU-s országok lakosaival – volt alkalmuk kifejteni véleményüket a témában.

Forrás: Facebook2023. 09. 23. 15:51
ORBÁN Viktor
Budapest, 2023. szeptember 22. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (b) a Belvárosi Polgári Szalon 20 éves jubileumi találkozóján Budapesten 2023. szeptember 22-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarországon van kerítés a határon, nincs bevándorlás, de van helyette családpolitika – hívta fel a figyelmet Orbán Viktor szavaira a Fidesz a Facebookon közzétett bejegyzésben.

Orbán Viktor szerint a kötelező migránskvóta elfogadása a magyar emberek népszavazáson hozott döntésével teljesen ellentétes. 

„Brüsszel nem élhet vissza a hatalmával, senki nem mondhatja meg a magyarok helyett, hogy kivel kell együtt élnünk!”

 – fogalmazott a kormányfő.

Ahogy korábban lapunk is beszámolt róla, a június 22-én tartott Kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter is leszögezte:

– Mindenféle migránskvótát elutasítunk.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.