Szánthó Miklós a Newsmaxnek: Magyarország a normalitás és a józan ész hazája

A magyar jobboldal kiáll az Isten, haza, család értékei mellett.

Forrás: Alapjogokért Központ2023. 09. 15. 8:05
SZÁNTHÓ Miklós
Budapest, 2023. május 4. Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ fõigazgatója beszél a CPAC Magyarország kétnapos konzervatív konferencia megnyitóján a Bálna Budapestben 2023. május 4-én. A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC) a jobboldal egyik legnagyobb nemzetközi tanácskozása. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A Nyugat részei vagyunk, csak mi megmaradtunk normálisnak – mondta Szánthó Miklós az amerikai Newsmaxen. Az USA egyik legnézettebb hírcsatornáján az Alapjogokért Központ főigazgatója hangsúlyozta, 

a magyar jobboldal kiáll az Isten, haza, család értékei mellett, és bízik abban, hogy Donald Trump vissza fog térni, aki megteremtheti a békét Ukrajnában.

Szánthó Miklós az adásban elmondta, a világrendben változás zajlik, ezért a Nyugatnak szüksége lenne egy erős USA-ra, de egy ország csak annyira erős, amennyire a vezetői is azok. – És Biden bizony gyenge – tette hozzá, kiemelve, hogy ezt mutatja az Ukrajna ellen elkövetett orosz agresszió is, mely Trump alatt nem történt volna meg. – Ezért bízunk Trump győzelmében, aki visszahozhatja a normalitást és a józan észt, Ukrajnába pedig a békét.

A magyar politikai helyzettel kapcsolatban a központ vezetője aláhúzta: 

Magyarország demokratikus jogállam. A baloldal igazából azért frusztrált, mert a magyar jobboldal sikeres, demokratikus legitimitása erős, négy választást is kétharmaddal nyert meg zsinórban.

 – Az EU-s mélyállam és a Biden-adminisztráció gondja az, hogy Magyarország kiáll Isten, haza és a család mellett. A főigazgató ennek kapcsán kiemelte, hogy egy erős és szuverén ország alapja csakis az erős családok lehetnek, ezért Magyarország védi a határait kívülről, és védi a családokat és a gyermekeket az országon belül – ez a megközelítés pedig nyíltan szembemegy a liberális fősodorral, igazából ezért támadják Magyarországot.

Borítókép: Szánthó Miklós (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.