Videó is készült az M7-esen lángoló autóról, itt megnézheti

Sokkoló videót tett közzé a katasztrófavédelem.

Forrás: Instagram2023. 09. 11. 18:02
Car,On,Fire,At,Night,With,Police,Lights,In,Background
1121414222 Fotó: Photo Spirit Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kigyulladt egy személyautó az M7-es autópályán Érd közelében, Letenye felé, emiatt négy kilométeres torlódás alakult – adta hírül korábban többek között a Magyar Nemzet is.

A sztráda 21-es kilométerénél csak egy sávon haladt a forgalom. Nem sokkal később a katasztrófavédelem közzétett egy videót az Instagram-történetében, amely ide kattintva megtekinthető. A felvételen jól látszik, ahogy teljes terjedelmében lángol a piros Jaguar S-Type. 

Egyébként kigyulladt egy másik jármű is a Kab-hegyre vezető erdős aszfaltúton ma reggel. Az ajkai hivatásos tűzoltók kiérkezésekor a kocsi teljes terjedelmében égett. Az egység két vízsugárral oltotta el a lángokat. A sofőr túlélte a balesetet.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.