Baleset történt a XI. kerületben, torlódnak az utak

Hétfő reggeli forgalmi és közlekedési információk.

Forrás: Útinform, OKF2023. 10. 30. 7:48
null
Budapest, 2015. június 24. A Budaörsi úton megkezdett vízvezeték-építési munkák miatt torlódik a forgalom a BAH-csomópont és a Petõfi Sándor laktanya közötti szakaszon 2015. június 24-én. A sávlezárással és sáveltolással járó építkezés befejezése szeptember 4-ére várható. MTI Fotó: Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Parkoló járműnek hajtott egy autó a főváros XI. kerületében, a Muskotály utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki a műszaki mentéshez, és várják a társegységeket is. Forgalmi akadály keletkezett a Muskotály utcában – figyelmeztetett a katasztrófavédelem.

Az Útinform tájékoztatása szerint az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kecskemét elkerülő szakaszán felborult egy teherautó. A 80-as kilométernél a leállósávon araszolnak a járművek, torlódik a forgalom.

A 3-as főúton Kistarcsán, a 18-as kilométernél két személyautó ütközött össze korábban, a fél útpályát lezárták.

Az M0-s autóút északi szektorában az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a káposztásmegyeri csomópontnál a 74-es és a 72-es kilométer között hídjavítás miatt a külső sávot lezárták.

Sokan haladnak a főváros felé

  • a 10-es főúton az ürömi körforgalomtól befelé,
  • a 31-es főúton Mende és Maglód között,
  • az 51-es főúton Taksonynál,
  • a Csepel-sziget útjain,
  • az M3-as autópályán, a 12-es kilométertől már telítettek a sávok.

Újra közlekedik a Neszmély és Dunaradvány közötti komp.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.