Következő mérkőzések
Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Embert gázolt a vonat Ceglédnél

Az utasokat pótlóbuszok szállítják.

Forrás: MTI2023. 10. 21. 13:47
Esztergom, 2022. december 27. A MÁV Start Zrt. Stadler Flirt típusú zónázó személyvonata halad át a piros jelzést mutató félsorompóval biztosított vasúti átjárón a 117- es utat keresztezve Esztergom külterületén. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Faludi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elütött egy embert a Szegedről a Nyugati pályaudvarra tartó Napfény InterCity  – közölte a Mávinform. A vasúti forgalom átmenetileg szünetel, az utasokat Cegléd és Nagykőrös között pótlóbuszok viszik.

A vonat Cegléd és Nyársapát között gázolt, a forgalom ezen a szakaszon a helyszínelés ideje alatt szünetel,

az utasokat pótlóbuszok szállítják. Az elgázolt ember a helyszínen életét vesztette. A ceglédi hivatásos tűzoltók segítették az utasokat a mentesítő járatra való átszállásban.
A Nyugati pályaudvarról Szegedre induló Napfény InterCity nem közlekedik. A Budapest–Cegléd–Szeged vonalon 20-30, esetenként 30-60 perccel hosszabb eljutási időkre, rövidebb útvonalon közlekedő járatokra kell számítani.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Faludi Imre)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.