Magyarország legkiemelkedőbb fotópályázatára több tízezer kép érkezett

Öt és fél ezren küldtek be képeket.

2023. 10. 30. 11:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összesen 44 ezer képet küldtek be a Magyarország 365 fotópályázatra, profi és amatőr fotósok, öt és fél ezren – tájékoztatott közösségi oldalára feltöltött videójában Dömötör Csaba. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára kifejtette: ez Magyarország legkiemelkedőbb fotópályázata azzal a kimondott céllal, hogy bemutassa hazánk büszkeségeit.

Idén új kategóriákban is lehetett pályázni, például portré és utcai fotók kategóriában.

Dömötör Csaba elmondta: a zsűriben elismert fotográfusok dolgoznak, akik már megkezdték az értékelést. Mint korábban beszámoltunk róla, a szakmai zsűri értékes díjakkal ismeri el a legjobb alkotásokat. A kategóriák első helyezettjei kétmillió forintos, a második helyezettek egymillió forintos, a harmadik helyezettek 500 ezer forintos jutalmat kapnak. A zsűri különdíjasa kétmillió forintot kap.

Borítókép: Idén öt kategóriában lehet pályázni a Magyarország 365-re (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.