Megharapta az eladót, annyira kellett a nőnek a drága parfüm

Tényleg akarta.

Forrás: Police2023. 10. 19. 14:44
Rendőrség, rendőrautó, nyomozás, krimi, bűnügy, bűncselekmény Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Őrizetbe vettek egy 36 éves kiskunfélegyházi nőt, aki még egy eladót is megharapott, hogy megtarthassa a lopott holmit – adta hírül a rendőrségi portál. Azt írják, hogy a nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szeptember 22-én délben 

csaknem ötvenezer forint értékben márkás parfümöket lopott egy drogériából.

Ha ez nem lett volna elég, két héttel később ismét elment ugyanabba a boltba, és ekkor sem akart üres kézzel távozni. Samponokat, hajbalzsamot és egy parfümöt rejtett a táskájába, ám az üzlet egyik dolgozója ezt észrevette. 

A tettenérés után próbálták visszatartani a bűnelkövetőt, aki néhány dolgot önként kipakolt a táskájából, de később dulakodni kezdett az eladókkal, 

egyiküket meg is harapta, majd elmenekült.

A rendőrök beazonosították, majd október 18-án elfogták a nőt, akit rablás bűntettével gyanúsítanak. Őt kihallgatása után őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Police)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.