Ne aggódjon, nem zárják be az összes boltot a hosszú hétvégére

A legtöbbet igen, de ha nagyon kell, valamit biztosan talál majd. Összeszedtük, hol lesz esélye elemózsiához jutni hétfőn.

Forrás: Startlap2023. 10. 19. 13:37
Pastry,Warmer,Shelfs,In,Bakery,Shop, illusztráció, hűtő, sajt, kenyér, infláció étel, élelmiszer, vásárlás, shutterstock
2262924109 Fotó: Hitra
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Valószínűleg már mindenki tisztában van azzal, hogy az 1956-os forradalom kitörésének napján, valamint a Magyar Köztársaság 1989-es kikiáltásának napján, október 23-án munkaszüneti nap lesz – emlékeztet összeállításában a Startlap. Az ünnepnap ezúttal hétfőre esik, emiatt érdemes lehet a bevásárlást korábbra időzíteni.

A legegyszerűbb a felsorolást azzal kezdeni, hogy hol nem lesz majd érdemes 23-án kopogtatni, így például az Aldiban, a Lidlben, az Auchanban, a Spar és Interspar üzleteiben, a Metróban, a CBA-ban, a Coopban és a Reálban sem. 

Megjegyzik, hogy az utóbbi három lánc esetében érdemes előre tájékozódni, ugyanis ezek az áruházak nem egységesen tartanak nyitva, így előfordulhat, hogy egyes üzletek nyitva lesznek hétfőn. 

Az biztos, hogy a szokásos éjjel-nappali boltok ezúttal is nyitva lesznek, illetve a benzinkutak, az ügyeleti rend szerint működő gyógyszertárak, a virágboltok, az újságosok, az édességboltok és a kisebb vendéglátóhelyek is. 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.