Menczer Tamás: Hogyan lehetséges, hogy ma is Gyurcsány Ferenc vezeti a baloldalt?

Ezt a kérdést tette fel a politikus a közösségi oldalán.

2023. 10. 26. 13:23
GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2020. augusztus 3. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke felszólal napirend elõtt az Országgyûlés rendkívüli plenáris ülésén 2020. augusztus 3-án. A Fidesz és a KDNP frakció, illetve a kormány tagjai nem jelentek meg, így a napirend elõtti felszólalások után véget ért az ülés, amelyet a DK azért kezdeményezett, mert álláspontjuk szerint a miniszterelnök a júliusi EU-csúcson szembement az Országgyûlés döntésével. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hogyan lehetséges, hogy ma is Gyurcsány Ferenc vezeti a baloldalt? Ez a kérdés időről időre előkerül – így kezdte bejegyzését Menczer Tamás.

A politikus rávilágít arra, hogy szerinte 

Gyurcsány Ferenc már minden lehetséges módon megbukott,

 2006-ban miniszterelnökként rendőrterrort vezényelt a magyar emberek ellen, hazudott, lebukott, gazdasági, társadalmi és morális csődbe taszította az országot. 

Aztán eltelt úgy 15 év, és azt látjuk, hogy Gyurcsány Ferenc pártja (pártjai) nem a magyar politikatörténet szemétdombján vannak, ahová valók, hanem a Gyurcsány-párt fújja a passzátszelet a baloldalon, és az élen természetesen a névadó áll

– tette hozzá posztjában.

Menczer Tamás arra is kitér, ez hogyan lehetséges.

Szerinte vannak olyanok, akik tehetségesnek tartják Gyurcsány Ferencet. Menczer azonban máshogy gondolkozik:

Mivel én sohasem fedeztem fel Gyurcsány úrban semmilyen különleges tehetséget, ezt a megoldást mindig elvetettem.

Ő azzal az állásponttal ért egyet, miszerint

Gyurcsány Ferenc vezető szerepének oka a többi baloldali szereplő tökéletes, enciklopédikus és folytatólagosan elkövetett tehetségtelensége.

Ezt a véleményét posztjában alá is támasztja: 

amióta látjuk, hogy a baloldalt megújítani hivatott újhullámos, progresszív »csodagyerekek« zsinagógába járnak misére, az elektromos rollert a zuhanyzóban tisztítják, és még egy rövid felszólalás során sem tudják az alanyt az állítmánnyal egyeztetni, nos, azóta egészen világos, hogy mi Gyurcsány úr vezető szerepének az oka.

A bejegyzése végén kijelenti, 

legfontosabb feladatunk, hogy őt és az embereit soha többet ne engedjük a kormányzás közelébe.

Majd a posztját ezzel zárja: 

Soha többé baloldalt!

Borítókép: Illusztráció (MTI/Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.