Platós teherautóval ütközött két autó Szegednél, torlódnak az autópályák

A baleset miatt mindkét sávot lezárták az M43-ason, a forgalom lassan halad.

Forrás: Útinform, OKF, Rendőrség, Délmagyarország2023. 10. 02. 14:30
baleset karambol M43 helyszínelés Forrás: Délmagyaror
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Baleset történt az M43-as autópálya M5-ös autópálya felé vezető oldalán, Szeged térségében. Az 5-ös kilométernél mindkét sávot lezárták, a forgalmat a 8-as kilométernél lévő Sándorfalva csomópontban leterelik – közölte az Útinform.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint 

egy platós tehergépkocsi és két személyautó karambolozott,

majd a műszaki mentés céljából a szegedi hivatásos tűzoltók vonultak ki a helyszínre.

A balesetben személyi sérülés történt – ismertette a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Az útlezárás azóta megszűnt, a teljes pályán újra megindult a forgalom.

Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, Gödöllő térségében az útburkolatot javítják. A 32-es kilométernél csak egy sávon halad a forgalom, három kilométeres a torlódás.

Az M7-es autópálya Budapest felé tartó oldalán, Törökbálint térségében nagy mennyiségű olaj került a burkolatra. A takarítás idejére a 13-as kilométernél a külső sávot zárták le.

Az M0-s autóút déli szektorában a 6-os főút csomópontjánál, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon egy műszaki hibás jármű foglalja el a külső sávot, a 14-es kilométernél lassulásra kell számítani.

A 7-es főúton Székesfehérvár átkelési szakaszán egy személyautó oszlopnak ütközött. A 71-es kilométernél csak a fél útpálya járható.

Az 51-es főúton Dunaharaszti és Taksony között a burkolatot javítják, emiatt a 20-as kilométernél mindkét irányban torlódik a forgalom.

A magyar–román határszakaszon az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor meghaladta az öt kilométert.

Borítókép: Baleset az M43-ason (Forrás: Délmagyarország)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.