Javítják az utat az M0-son, beindult a reggeli csúcsforgalom

Helyzetjelentés az utakról hétfő reggel.

Forrás: Útinform, OKF2023. 10. 02. 7:20
null
Budapest, 2015. április 13. Torlódik a forgalom a Széll Kálmán térnél a Krisztina körúti szakaszon végzett illegális útbontás és sávlezárás miatt 2015. április 13-án. A munkálatok a Margit körút és a Szilágyi Erzsébet fasor felõl az Attila út irányába tartó forgalmat jelentõsen korlátozzák. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Árokba csapódott, és a tetejére borult egy személyautó Pest vármegyében, Gyömrő és Üllő között. A balesethez a fővárosi és a monori hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az esethez a társhatóságok is kiérkeztek – közölte a Katasztrófavédelem. Az Útinform tájékoztatása szerint a Gyömrő és Üllő közötti összekötő úton, a 4-es kilométernél a helyszínelés idejére a fél útpályát lezárták.

Erősödik a hétfő reggeli forgalom. Már lassulásra, araszolásra kell számítani a főváros felé

  • az 51-es főúton Dunaharaszti és Taksony térségében,
  • a Csepel-sziget útjain,
  • a 31-es főúton Mendénél, az M0-s csomópontjában,
  • a 11-es főúton Szentendre és Leányfalu között,
  • a 10-es főúton a Solymári körforgalomtól, valamint
  • az M3-as autópálya bevezető és bagi szakaszán.

A magyar–román határszakaszon az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor meghaladta az öt kilométert.

 

Munkavégzés az utakon

Egy hónapig tartó útjavítási munkálatok kezdődtek az M0-s autóút M7-es autópálya csomópontjában. Az első ütemben péntekig egy sávot lezártak az M0-s autóúton az M5-ös autópálya felől az M7-es autópályára, Letenye felé vezető felhajtó ágán. Ezzel párhuzamosan szintén egy sávot lezárnak majd várhatóan délutántól az M7-es autópályán az M0-s autóút csomópontjában a főpályával párhuzamosan futó kollektor ágon, a Budapest felé tartó irányban.

Az M1-es autópályán Nagyszentjános térségében a 97-es és a 103-as kilométer között aszfaltozás kezdődött. A főváros felé tartó oldalon dolgoznak, ezért a külső és a leálló sávot lezárták. A forgalom a belső és a szemközti oldal belső sávján halad. Hegyeshalom felé a külső és a leállósáv járható.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.