Sebestyén Balázs szerint a liberalizmus pusztíthatja el Európát

A brüsszeli terrortámadásról fejtette ki véleményét a műsorvezető.

Forrás: Mandiner2023. 10. 17. 14:58
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Súlyos ébredésre van szüksége Európának – mondta a brüsszeli terrortámadásról szólva Sebestyén Balázs műsorvezető a Rádió1 ma reggeli adásában. Mint arról a Mandiner cikkezett, a műsorvezető szerint radikálisabb módszerekkel kell megpróbálni a terrorizmus felszámolását és kezdeni kell valamit a migrációval is. 

Úgy vélekedett, az se megoldás, hogy Afrikából partra szállhat bárki Európában, rámutatva a dél-olaszországi helyzetre. Hangsúlyozta: szükséges valamilyen megoldást találni, amellett hogy segíteni kell, mert ilyen „az európai szív”. Kiemelte: 

egy idő után önmagunkat tesszük tönkre azzal, hogy emberségesek és liberálisok vagyunk, mert bár ez emelte naggyá Európát, lehet, hogy ez fogja elpusztítani is

 – vélekedett Sebestyén Balázs.

Borítókép: Sebestyén Balázs (Forrás: YouTube/képernyőfotó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.