A brit hatóságok szállították Magyarországra a pápai szexuális erőszaktevőt + videó

A férfi még 2020 augusztusában bántalmazott és megerőszakolt egy 18 éves lányt.

Forrás: police.hu2023. 11. 14. 16:09
nem erőszak, bántalmazás Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A brit hatóságok november 10-én éjszaka repülőgéppel szállítottak haza egy több mint két éve ismeretlen helyen tartózkodó, 36 éves körözött pápai férfit.

Pár nappal ezelőtt a Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ jelezte a Pápai Rendőrkapitányságnak, hogy a 2021-ben kiadott európai elfogatóparancs alapján elfogták a körözött személyt, és át kívánják adni a magyar hatóságoknak.

– tájékoztat a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A férfi még 2020 augusztusában ismerkedett meg egy 18 éves lánnyal, akit Pápán egy családi házban fogva tartott, több alkalommal megütötte, és akarata ellenére közösült vele.

A bántalmazástól a lány zúzódásos sérüléseket szenvedett, szülei siettek a segítségére, és sikerült kimenekíteniük a házból. A tettes a szülőket is azzal fenyegette meg, hogy kiírtja a családot és rájuk gyújtja a házukat.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai az elkövetőt a budapesti repülőtéren átvették, majd őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként kihallgatták. A férfi ellen személyi szabadság megsértése, szexuális erőszak, könnyű testi sértés és zaklatás megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.