Hétvégén zárva lesz a Déli pályaudvar

Szombaton és vasárnap a vonatok többsége Kelenföldre érkezik és onnan is indul.

Forrás: Mávinform2023. 11. 01. 12:15
null
Budapest, 2022. október 22. A Déli pályaudvar rendezõ és mûszaki tere a Gyõri út és a Mészáros utca közötti pályaszakaszon, a fõváros I. kerületében. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Komplex karbantartás miatt nem indít és nem fogad vonatokat a budapesti Déli pályaudvar november első hétvégéjén, szombaton és vasárnap – közölte a Mávinform a vasúttársaság honlapján szerdán.

A vonatok többsége a Déli pályaudvar helyett Budapest-Kelenföldre érkezik, és onnan indul a vidéki, elővárosi célállomások felé.

A munkálatok nappal és éjszaka is zajjal járnak majd, ezért a vasúttársaság a pályaudvar környékén lakók türelmét és megértését kéri – tették hozzá.
Felhívták a figyelmet arra, 

november 4-én és 5-én a Déli pályaudvar nem indít és nem fogad vonatokat, de a változás érint néhány péntek esti és hétfő hajnali vonatot is.

A Déli pályaudvar és Budapest-Kelenföld állomás között egész nap pótlóbuszok közlekednek, amelyek hajnaltól késő estig félóránként indulnak.
A megváltozott menetrendek már elérhetők a MÁV honlapján, valamint a menetrendi keresőkben és a MÁV-applikációban is.
 

Borítókép: Déli pályaudvar (Fotó: MTVA/Róka László)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.