Kamion balesetezett az M31-esen, a román határnál 7 km-es dugó volt regggel

Helyzetjelentés az utakról csütörtök reggel.

2023. 11. 23. 6:31
null
Üllõ, 2023. szeptember 7. Összeroncsolódott kamion 2023. szeptember 7-én az M4-es autóutat az M0-ssal összekötõ útszakaszon, Üllõnél, ahol három kamion összeütközött. Az utolsó szerelvény sofõrje, egy 64 éves férfi a helyszínen meghalt. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M31-es autópálya M0-s autóútra vezető csomóponti ágánál az M1-es autópálya felé egy kamion balesetet szenvedett, a külső sávot lezárták – közölte az Útinform.

Torlódások, útfelújítások

  • A magyar–ukrán határszakaszon, a 4-es főúton a Záhony határállomás előtt, az erős tranzitforgalom miatt hét kilométert meghaladó kamionsor alakult ki.
  • Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 16-os kilométernél lévő M0-s autóúti csomópontban munkavégzés folyik. Emiatt 

nem lehet ráhajtani az M0-s autóútra az M5-ös autópálya irányába.

  •  Kerülni az M1-es autópályán tovább haladva, a következő, a 22-es kilométernél lévő Sasfészek-tó pihenőhelyen keresztül, visszafordulva lehet a főváros irányába az M0-s autóútra.
  • Munkavégzés miatt az M0-s autóúton az 1-es főúti csomópontban nem lehet sem felhajtani, sem lehajtani. Kerülni az 1-es főúton a 14-es kilométernél, a Törökbálint/Budakeszi csomóponton keresztül, az M7-es autópálya–M0-s autóút útvonalon lehet.

A Duna magyar–szlovák határszakaszán Neszmély és Dunaradvány között a magas vízállás miatt leállt a komp.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Mihály)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.