Még mindig életveszélyes állapotban van a reggeli balesetben megsérült mozdonyvezető

A sérültek közül már hárman elhagyhatták a kórházat.

Forrás: MTI2023. 11. 15. 21:45
vonat
Fotó: Hajdú-Bihari Napló/Molnár Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Továbbra is életveszélyes állapotban van a Hajdú-Bihar vármegyei Sáp vasútállomásán történt vonatbaleset vétlen mozdonyvezetője – hangzott el a közszolgálati televízió esti híradójában.

A Debreceni Egyetem szerda este arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a balesetet követően a Klinikai Központba öt sérültet szállítottak. Közülük négy embert a berettyóújfalui Gróf Tisza István Campuson láttak el, 

a vizsgálatok után hárman már el is hagyhatták a kórházat, egy beteget pedig a traumatológiai osztályon kezelnek.

Az egyetem tájékoztatása szerint a Klinikai Központ Kenézy Gyula Campusára egy súlyos, életveszélyes sérültet szállítottak, akit az operációt követően az intenzív osztályon ápolnak.

Szerda hajnalban egy tehervonat eddig tisztázatlan okból nem vette figyelembe a tiltó jelzést, és nekiütközött a Sáp állomáson várakozó, Biharkeresztesről Püspökladányba tartó személyvonatnak. A balesetről a Magyar Nemzet is beszámolt, ahogy arról is, hogy több órába telt, mire az életveszélyes állapotban lévő mozdonyvezetőt sikerült kimenteni a roncsok közül.

Borítókép: A baleset helyszíne Sáp vasútállomásán (Fotó: Hajdú-Bihari Napló/Molnár Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.