Meghalt egy férfi a székesfehérvári buszpályaudvaron, a rendőrség is megszólalt az ügyben

Buszra várt, de a halállal találkozott.

Forrás: Feol2023. 11. 17. 15:25
null
Székesfehérvár, 2022. január 20. Mercedes-Benz REFORM 501 LE szóló típusú autóbusz a székesfehérvári autóbuszállomáson az új buszok bemutatóján 2022. január 20-án. A Volánbusz jármûfiatalítási programja egyik legnagyobb egyidejû beszerzésének eredményeként több mint félezer új autóbusz áll munkába 2022 elsõ feléig. MTI/Vasvári Tamás Fotó: Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy buszra várakozó férfi a melegedőben lefordult a székről és elhunyt – adta hírül a Feol egy olvasó levél alapján. Az eset a székesfehérvári autóbusz-pályaudvaron történt.

A portál információi szerint a középkorú férfi az Arconic Köfém dolgozója volt. Megkeresték a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, tőlük annyit sikerült megtudniuk, hogy november 16-án a délutáni órákban bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Székesfehérvár, Piac téri autóbusz-állomáson egy férfit holtan találtak. 

„A helyszíni szemle során idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint eljárva vizsgálja a haláleset körülményeit” – olvasható a rendőrség tájékoztatásában. 

Borítókép: a székesfehérvári buszpályaudvar (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.