Most már a nézőknél is kiverte a biztosítékot a Sztárbox

Újabb részletre derült fény az RTL műsora elleni vizsgálat kapcsán.

Forrás: MANDINER2023. 11. 24. 17:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az NMHH állampolgári bejelentés alapján hatósági ellenőrzés keretében vizsgálja az érintett műsorszámot” – közölte a Ripost megkeresésére a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága.

Mint ahogy arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, megvizsgálja a médiahatóság, hogy a Sztárbox című műsor mindenben megfelel-e a törvény előírásainak és a hatósági ajánlásoknak.

Az RTL új műsorában a celebek mellett már baloldali politikai aktivisták is ringbe szálltak, mint például Molnár Áron (NoÁR).

Egyébként a gyermekvédelmi rendelkezések érvényesülését ellenőrző rendszeres, hivatalból indított célvizsgálatok mellett állampolgári bejelentések alapján is végez hatósági ellenőrzéseket az NMHH. Ha a hatóság a hatáskörébe tartozó jogsértést tapasztal, minden esetben eljárást indít.

Korábbi cikkünkben írtunk arról is, hogy erőltetett, unalmas bokszmeccseket és a celebek kiárusításának újabb módját láthatjuk vasárnap esténként az RTL Sztárbox című műsorában. A kereskedelmi csatorna „nagy dobása” azonban nem a bokszról szól, sokkal inkább arról, hogyan lehet egy kínos elemekben bővelkedő show-t kreálni a bokszból.

Borítókép: A Sztárbox két versenyzője, Árpa Attila és Nagy Ervin (Forrás: Facebook/Sztárbox)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.