Novák Katalin beült a Meseautóba

A köztársasági elnök Prága után megkezdte a Bács-Kiskun vármegyei látogatását.

2023. 11. 22. 22:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Alig vártam, hogy Prágából Kecskemétre érkezve elkezdődjön a Bács-Kiskun vármegyei látogatásom – jelentette be Novák Katalin köztársasági elnök a legfrissebb Facebook-bejegyzésében.

Az államfő hozzátette:

Első állomás: Katona József Színház, Meseautó. Köszönöm!

Korábbi cikkünkben beszámoltunk már arról is, hogy bemutatták az újragondolt Meseautót a Kecskeméti Nemzeti Színházban, amit Szente Vajk, a teátrum főrendezője álmodott színpadra Galambos Attilával, az előadás zeneszerzője Bolba Tamás.

A darab az 1934-es forgatókönyvet veszi alapul, a történet vezetésében ehhez a filmverzióhoz kapcsolódik. Ennek köszönhetően a néző megkapja az ismert sztorit, ám mégis egy újdonságokban gazdag, izgalmas vizuális megoldásokkal és fülbemászó dallamokkal dúsított komplex történetet kap.

Borítókép: Novák Katalin a kecskeméti Katona József Színházban (Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.