Régi baloldali trükkel próbálkoznak Sorosék, amikor antiszemitázzák a magyar kormányt

A Nyílt Társadalom Alapítvány újra az antiszemita kártyát használja a kormány legújabb plakátkampánya ellen.

Forrás: kdnp.hu2023. 11. 23. 17:13
The Gordon Parks Foundation Rings The NASDAQ Opening Bell
533089568 Fotó: Ilya S. Savenok
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Soros György fia, Alexander Soros által vezetett Nyílt Társadalom Alapítvány újra előhúzta az antiszemita kártyát, a kormány legújabb plakátkampányával kapcsolatosan – közölte a Kereszténydemokrata Néppárt.

Ahogy korábban, úgy most is, ha Magyarország szuverenitásáról és az emberek véleményének kikérését szolgáló nemzeti konzultációról van szó, a senki által meg nem választott brüsszeli bürokraták és az őket támogató és markában tartó Soros-szervezetek azonnal antiszemitizmust kiáltanak, idegengyűlölettel vádolják hazánkat – írják a közleményben.

Jól ismert baloldali trükkel állunk szemben ezúttal is: 

vádold ellenfeled azzal, amit valójában te követsz el.

 A nemzetközi neomarxista újbaloldal és annak hazai lerakata, a dollárbaloldal ezúttal is – futball nyelven szólva – lyukat rúgott – emelték ki.

A nyugat-európai fővárosokon végigsöprő, nem ritkán a Hamász terrorszervezetet is nyíltan éltető tüntetések mögött olyan baloldali, illetve szélsőbaloldali szervezetek állnak, amelyek legfőbb támogatója Soros György és az ő alapítványai

– írják a közleményben. Hozzátették:  éppen ezek a szervezetek veszélyeztetik Berlinben, Bécsben, Párizsban, Londonban a zsidó emberek életét és vagyonát, aláásva biztonságukat. Ezek a szervezetek és tagjai, üvöltenek Izrael-ellenes jelszavakat, követelik a zsidó állam megbüntetését és támogatják a terrort.

A 2010 óta hatalmon lévő magyar nemzeti kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal és az idegengyűlölettel szemben.

– hívják fel a figyelmet. Hozzátették: ennek is köszönhető, hogy Magyarország a zsidó emberek számára Európa legbiztonságosabb országa, Budapest a világ egyik legbiztonságosabb fővárosa. Ha nem így lenne, akkor az izraeli labdarúgó-válogatott nem nálunk játszotta volna legutóbbi Európa-bajnoki selejtező mérkőzéseit.

A nemzeti konzultáció és az azt kísérő plakátkampány az igazságra mutat rá, amely fájdalmasan érinti a baloldalt. Rámutat arra az igazságra, hogy 

a most már Alexander Soros által irányított birodalom nagyon mélyen és szorosan összefonódott az európai baloldali-liberális döntéshozókkal,

akik euró- és dollárkötegekért cserébe készek feladni az Európai Unió szuverenitását, az eltörlés kultúrája mentén átírnák a kontinens történelmét, és minden erkölcsi gátlás nélkül kiszolgáltatnák gyermekeinket a genderideológiának – írják a közleményükben.

A Kereszténydemokrata Néppárt azt is közölte, hogy visszautasítják annak a baloldalnak az antiszemitizmus vádját, amely baloldal éppen az antiszemitizmus szálláscsinálója. Hozzátették: Magyarország és a Kereszténydemokrata Néppárt megvédi szuverenitásunkat, családjainkat, gyermekeinket. Magyarország a magyaroké!

Borítókép: Alexander Soros 2016 májusában megnyitja a kereskedést a Nasdaqon, a New York-i technológiai tőzsdén (Fotó: Ilya S. Savenok/Getty Images)  

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.