Sniccerrel bántalmazta a prostituáltat, miközben igénybe vette a szolgáltatásait

A férfit korábban szexuális erőszak miatt már elítélték, így az ügyészség visszaesőként kezeli.

Forrás: ugyeszseg.hu2023. 11. 09. 11:36
Egy szexmunkás életére tört egy férfi 2023. november 9 Forrás: Magyarország Ügyészsége
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vádat emeltek egy visszaeső erőszaktevő férfi ellen, aki együttlét közben egy prostituáltra támadt, akit meg akart ölni – tájékoztat a Fővárosi Főügyészség.

A vádirat szerint a 34 éves vádlott tavaly márciusában

feltételes szabadlábon volt egy hétéves börtönbüntetésből, amelyet többek között szexuális erőszak miatt szabtak ki rá.

 A férfi karbantartóként dolgozott, és munkaköre révén bejárása volt felújítás alatt álló, kiadásra váró ingatlanokba.

A férfi 2022. márciusában interneten hirdetett szexuális szolgáltatást rendelt, majd a kiérkező nővel egy V. kerületi, felújítás alatt álló apartmanba ment, ahol a szolgáltatás díját előre kifizette.

Az együttlét során a férfi egyszer csak minden előzmény nélkül rátámadt a nőre, megfenyegette, hogy megöli, és bántalmazta. A támadó az ágy melletti dobozból egy sniccert vett magához, amellyel megsebesítette a nőt.

A nő ekkor már folyamatosan segítségért kiáltott, mire a támadó azt mondta, hogy maradjon csendben, amíg ő megnyugszik, majd a nő táskájából a kifizetett összeget visszavette, sőt azon felül is vett ki pénzt.

A férfi ezután azt mondta, hogy ha a nő nem jelenti fel, elengedi. Erre a sértett ígéretet tett, ezt követően elhagyhatta a lakást.

Az ügyészség szerint a bántalmazás a sértett halálával végződhetett volna, és csak folyamatos védekezéssel sikerült ezt elkerülnie.

A Fővárosi Főügyészség a letartóztatásban lévő férfit visszaesőként elkövetett emberölés bűntettének kísérletével és kifosztás bűntettével vádolja.

A főügyészség a vádlottal szemben börtönbüntetés és pénzbüntetés kiszabását, továbbá azt is indítványozta, hogy a bíróság állapítsa meg, a férfi nem bocsátható feltételes szabadságra, illetve szüntesse meg korábbi feltételes szabadságát.

Borítókép: A támadófegyver (Fotó: Magyarország Ügyészsége)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.