Tömegverekedés a gördeszkapályán + videó

A Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be két férfival és egy nővel szemben.

Forrás: Ügyészség2023. 11. 08. 8:31
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Garázdaság bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be két férfival és egy nővel szemben, akik a tatabányai gördeszkapálya mellett verekedtek – olvasható az Ügyészség oldalán. Mint írták, a vádirat szerint két férfi és egy nő 2021. augusztus 21-én hajnali egy óra körül ittas állapotban a tatabányai gördeszkapályához mentek. Az egyik férfi kötekedett a szintén ott tartózkodó vétlen férfival. Három másik vétlen férfi odament hozzájuk, egyikük szólt, hogy hagyják békén, a kötekedő férfi ezért előbb meglökte, majd rátámadt, és ököllel a fején megütötte.

A támadó férfit ekkor a nő elkövető visszatartotta, miközben mások is közéjük álltak. A másik férfi elkövető egy harmadik vétlen férfihoz ment, akit váratlanul többször megütött, majd dulakodott vele. Őket egy negyedik férfi próbálta szétválasztani

– ismertette a közlemény.

Jelezték, hogy ezt a harmadik vétlen férfit az első férfi elkövető és a nő elkövető is megtámadta, elkezdték rángatni. Ezután a két férfi elkövető már együtt bántalmazta tovább ezt a férfit. A verekedésbe a vétlen férfi védelmében más is becsatlakozott.

A közlemény felhívta a figyelmet, hogy az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a büntetett előéletű két férfival szemben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést, a büntetlen nővel szemben közérdekű munka büntetést szabjon ki.

Az ügyészség közzétette a térfigyelő kamera által rögzített verekedést, amit itt lehet megnézni. 

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.