Hollik István: Üzenjünk Brüsszelnek, hogy változás kell + videó

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a nemzeti konzultációval üzenhetünk Brüsszelnek: változásra van szükség, és nem lehet úgy döntéseket hozni a jövőről, hogy nem kérik ki az emberek véleményét.

2023. 12. 02. 18:00
Hollik István Tótkomlóson Forrás: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hollik István a közösségi oldalán megjelent videónyilatkozatában úgy fogalmazott: a dollárbaloldal vezetője, Gyurcsány Ferenc egyértelműen elmondta, hogy szerinte Ukrajnának az Európai Unióban van a helye. – Mi viszont ezt nem így gondoljuk – hangsúlyozta a kormánypárti politikus. Leszögezte: Ukrajna EU-csatlakozása, illetve a tárgyalások megkezdése már önmagában is biztonsági kockázatot jelent, ráadásul olyan gazdasági terhet rakna az unió és a tagországok vállára, amit azok nem bírnak el.

Akkor, amikor Ukrajna uniós csatlakozásáról elmondjuk a véleményünket, kifejtjük az aggályainkat, valójában a magyar és az európai érdeket védjük Brüsszellel szemben. Mert úgy gondoljuk, hogy Brüsszel elárulta az európai érdeket, egy szűk liberális elit érdekeit képviseli, és ezzel gyengíti Európát

– fejtette ki a politikus.
 

A Fidesz kommunikációs igazgatója fontosnak nevezte, hogy a nemzeti konzultációval üzenjünk Brüsszelnek, hogy változás kell, és nem lehet, hogy úgy alakítsák ki az uniós álláspontot, hogy abból kihagyják az európai embereket.

Töltsük ki minél többen a nemzeti konzultációt

– tette hozzá.

Borítókép: Hollik István Tótkomlóson (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.