Holttestet találtak Nádasdladányban, már sejtik, mi okozta a középkorú nő halálát

Egy családi házban.

Forrás: Feol2023. 12. 20. 18:12
Hand,Of,Dead,Victim,Woman,Covered,By,White,Cloth,horror,And, holttest
2193737127 Fotó: thanun vongsuravanich
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Holttestet találtak Nádasdladányban egy családi házban. A Kastély úton található ingatlanban egy középkorú nő vesztette életét, feltehetőleg szén-monoxid-mérgezés miatt – adta hírül a Feol.

A portál információi szerint a tizenöt négyzetméteres szobában egy gázpalackról működő Siesta kályha üzemelt. A tűzoltók már rekonstruálták a történteket, feltehetően a zárt ablakok és ajtók mellett kapcsolták be a kályhát, és negyed óra alatt mérgező gáz fejlődött.

Emlékeztetnek, szén-monoxid akkor keletkezik, amikor zárt térben nyílt lánggal működő berendezés üzemel, amelynek a környezetében nincs megfelelő levegő-utánpótlás. A tűz elhasználja a szoba levegőjét, úgynevezett tökéletlen égés jön létre, amelynek a mellékterméke a rendkívül mérgező szén-monoxid.

Kiemelték, az ilyen helyiségekben állandó és automatikus szellőzésről kell gondoskodni.

Borítókép: illusztráció

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.