Lévai Anikóval találkozott David Pressman

A kormányfő felesége a szolnoki Családok Átmeneti Otthonában vezette körbe a nagykövetet.

2023. 12. 18. 19:42
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lévai Anikóhoz csatlakozva tett látogatást David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete Szolnokon az Ökomenikus Segélyszervezet által üzemeltetett Családok Átmeneti Otthonában – adta hírül az amerikai nagykövetség. A magyar miniszterelnök felesége beszélt az Ökomenikus Segélyszervezetnél végzett munkájáról, és körbevezette a nagykövetet a menedékhelyen, ahol részt vett az ott lakók karácsonyi előadásán. 

David Pressman nagykövet megjegyezte:

Igazi megtiszteltetés volt Szolnokra látogatni és látni azt a hihetetlen munkát, amelyet az Ökomenikus Segélyszervezet végez a legkiszolgáltatottabbak segítése érdekében. És különösen csodálatos volt ezt egy olyan  kivételes személyiség társaságában tenni, mint Lévai Anikó.

A menedékhelyen tett látogatásuk után David Pressman nagykövet csatlakozott Lévai Anikóhoz és az Ökomenikus Segélyszervezet vezetőségéhez, hogy a segélyszervezet által végzett munkáról és regionális kihívásokról beszélgessenek – közölte a nagykövetség.

Borítókép: David Pressman Recsken (Forrás: Twitter)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.