Ne lepődjön meg, ha ismerős hangot hall a plázákban + videó

Az online vásárlás veszélyeire figyelmeztet.

2023. 12. 08. 10:47
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az internetes vásárlás veszélyeire figyelmeztet a rendőrség egy Facebook-videóban. Azt tanácsolják, hogy az emberek vásároljanak körültekintően az interneten, de ne lepődjenek meg azon sem, ha a karácsonyi vásárlás közben Gál Kristóf szóvivő hangját hallják.

Hozzátették: mivel tudják, hogy

sokan intézik az ajándékok beszerzését online, ezért a Mátrix projektben ennek a veszélyeire hívják fel a figyelmet az internet világán kívül, az offline térben is.

Megköszönték mindazoknak az üzleteknek, áruházláncoknak, bevásárlóközpontoknak és partnereknek a közreműködését, amelyek vállalták, hogy a Gál Kristóf hangjával készített hangfelvételt év végéig folyamatosan játsszák.

 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.