Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Nem tudnak leszállni a ferencvárosi padról a balliberálisok + videó

Úgy tűnik, új tevékenységi körrel gyarapodott a Magyar Helsinki Bizottság portfóliója.

Forrás: Mandiner2023. 12. 08. 10:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Harmadszor is újabb színekben „tündököl” a  Tompa utcai pad, melyről a ferencvárosi tévé tett közzé egy videót – vette észre a Mandiner. Mint írták, december 6-tól

a Magyar Helsinki Bizottság „VIP-padja” hívja fel a figyelmet társadalmilag fontos üzenetekre.

A Magyar Helsinki Bizottság a mostani akciójával többek között a jogállam fontosságára kívánja felhívni a figyelmet. Az átadón tiszteletét tette a kerület baloldali polgármestere, Baranyi Krisztina is.

Döme Zsuzsanna, Ferencváros alpolgármestere elmondta, hogy az önkormányzat pályázata továbbra is él, társadalmilag fontos ügyeket felkaroló pozitív üzeneteket közvetítő pályázatokat várnak. Szerinte számos szervezetet érdekel a felhívás, például az Egységes Diákfront és a ferencvárosi állattartók is festettek már padot.

 

Borítókép: Szivárványos pad (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.