Shane Tusup úgy beszólt a vízhiány miatt a városvezetésnek, hogy a fal adta a másikat

A sztáredző várandós feleségével Diósdon él.

Forrás: Instagram2023. 12. 20. 18:47
TUSUP, Shane
Debrecen, 2020. szeptember 28. Shane Tusup edzõ a labdarúgó NB II-es Merkantil Bank Liga 10. fordulójában játszott Debreceni VSC – Pécsi MFC mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadion lelátóján 2020. szeptember 28-án. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Kedves Diósd, hadd lássam, jól értem-e: azt várjátok, hogy a várandós menyasszonyom legkorábban szombatig víz és működő vécé nélkül maradjon? Boldog karácsonyt!” – olvasható az edző Instagram-sztorijában. Shane Tusup ugyanis a menyasszonyával, Nagy Viktória Zoéval Diósdon él.

Kép: Instagram

Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy Csőzik László, Érd liberális polgármestere tavaly még azzal hencegett, hogy az ő víziközmű-cégük „jól bevált”, és ezért nem adják át az államnak.

Mindez különös színezetet adhat az érdi polgármester fentebbi mondatainak.

Sok tízezer ember vízellátása került veszélybe – a mellékelt fotó alapján ez a sztáredzőt is érinti – karácsony előtt Érden, Törökbálinton és Diósdon, néhány nappal ezelőtt ugyanis egy stratégiai fontosságú, 600 milliméteres belső átmérőjű vezetéken keletkezett csőtörés, erről alább részletesen beszámoltunk. 

Borítókép: Shane Tusup (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.