Titokzatos dobáló tartja rettegésben az újpalotai lakótelep kutyasétáltatóit

Inkább kerülik a Páskomliget utcai épületet.

Forrás: Metropol2023. 12. 02. 18:23
Ebből a házból dobálják Újpalotán a járókelőket. A nemkívánatos csomagok vélhetően a felsőbb emeletekről érkeznek (Foto: Google)
Forrás: Fotó: Google
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Először egy hete történt, hogy este arra sétáltattam a két tacskómat, amikor a magasból kirepülő alma találta el az egyikük fenekét. Még szerencse, hogy nem a fején érte az ütés, mert akkor még el is pusztulhatott volna – idézte fel a történteket egy szemtanú. A Metropol beszámolója szerint a járókelő azóta inkább kerüli az újpalotai Páskomliget utcai házat, mert attól tart, hogy baja esik a kedvenceinek.

A kutyasétáltatóknak pedig azt javasolja, hogy keressenek másik útvonalat a sétáikhoz, mert a ház környékét az ablakból kidobott tárgyak darabjai és üvegszilánkok borítják.

Velős csont, lecsó és alma is potyogott már az újpalotaiak nyakába.

Senkit sem kímél a dobáló, de különösen a kutyasétáltatókat vette célba – írja a lap.

Az áldozatul esett sétáltató az egyik kerületi csoportban is nyilvánosságra hozott egy posztot a történtekről, hogy óvatosságra intse az arra járókat. Az eset után úgy gondolja, nincsenek biztonságban a járókelők, és figyelmeztetni szeretné a környékbelieket, hogy kerüljék el a házat, mert különös és veszélyes elfoglaltságot talált magának az épület egyik lakója.

A poszt alatti hozzászólásokból kiderül, többen is panaszkodnak a környéken az egyik ott lakóra, mondván, különböző tárgyakkal dobálja meg az arra járó kutyasétáltatókat.

Borítókép: A lakótelepi ház (Forrás: Google)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.