Tűz ütött ki egy népszerű pécsi szórakozóhelyen

Szerencsére nem sérült meg senki.

Forrás: BAMA2023. 12. 11. 7:44
baleset tűzoltóautó mentés havazás Forrás: BM OKF
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szirénázás közepette gurult be egy rendőrautó a Centrum Parkolón keresztül a Pécsi Esthez szombaton a kora esti órákban adta hírül a Baranya Vármegyei Hírportál.

Az emberek ezalatt kint, a hidegben ácsorogtak.

A szórakozóhely a közösségi oldalán reagált a történtekre. Azóta kiderült,  a zenekari hangbeállás alatt egy lámpa kigyulladt, és tűz keletkezett. Gyorsan sikerült eloltani az erős lámpák miatt meggyulladt hangszigetelő szivacsot, azonban az oltás során keletkezett rendetlenség miatt a szórakozóhely bezárt az este hátralévő részére.

A Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a BAMA megkeresésére elmondta: néhány perccel este háromnegyed hét előtt riasztották a tűzoltókat, hogy egy hangszigetelő szivacs meggyulladt. Az ott dolgozók kézi tűzoltó készülékkel már eloltották a tüzet, mire kiértek a tűzoltók, akik a helyszínen utómunkálatokat végeztek, és kiszellőztették a helyiséget.

A tűz körülbelül két négyzetmétert érintett.

Vélhetően az okozta a tüzet, hogy az erős lámpák egy irányba világítottak, és emiatt megolvadt a szigetelés.

A lap információi szerint szerencsére nem sérült meg senki.

 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: BM OKF)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.