Varga Judit sok sikert kívánt a VMSZ-nek a szerbiai választásokon

Egyedüli magyar pártként indul a VMSZ.

Forrás: Facebook2023. 12. 16. 19:36
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varga Judit a közösségimédia-oldalán sorsdöntőnek nevezte, majd sok szerencsét  kívánt az egyetlen magyar pártként induló Vajdasági Magyar Szövetségneknek és Pásztor Bálintnak is.

A napokban a Magyar Nemzetnek adott interjúban Pásztor Bálint elmondta, az elmúlt évtizedek során a Kárpát-medencében bebizonyosodott, hogy magyar érdeket csak magyar párt színeiben lehet érvényre juttatni.

„Szerbiában ez megmutatkozott akkor is, amikor más összetételű volt a kormány, és megmutatkozott az elmúlt tíz évben is. Például az, hogy öt fővel lehessen magyar osztályt nyitni a szórványban, csak nekünk, magyaroknak és a magyar pártnak fontos”

mondta a képviselő, majd hangsúlyozta: a VMSZ fontosnak tartja, hogy a Szerbiában élő magyar gyerekek valóban magyarként nőjenek fel.

Borítókép: Pásztor Bálint (Forrás: Facebook/ Dr. Pásztor Bálint)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.