Államtitkárt és dandártábornokot nevezett ki Novák Katalin

A két kinevezést a Sándor-palotában adta át a köztársasági elnök.

2024. 01. 23. 15:39
Kinevezéseket adott át Novák Katalin Fotó: Facebook/Novák Katalin
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Novák Katalin kinevezéseket adott át kedden a Sándor-palotában – tudatta az államfő a közösségi oldalán. Kutnyánszky Zsoltot a Honvédelmi Minisztérium államtitkárává nevezte ki a köztársasági elnök. Domokos Ferenc pénzügyőr ezredes pedig dandártábornoki rendfokozatot kapott.

Munkájukhoz sok szerencsét kívánok!

– írta Novák Katalin.

A Magyar Nemzet korábban beszámolt róla, hogy Kutnyánszky Zsoltot Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára nevezte ki Novák Katalin a honvédelmi tárca államtitkárává. A jogász végzettségű szakember korábban az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedési operatív programokért felelős helyettes államtitkára, majd a Technológiai és Ipari Minisztérium iparért és munkaerőpiacért felelős államtitkára volt.

Kutnyánszky Zsolt új államtitkári feladata lesz a védelempolitika,

a teljes haderőfejlesztési folyamat és a védelmi tárgyú beszerzések irányítása, és az ehhez szervesen kapcsolódó védelmi ipar további fejlesztése és erősítése.

Domokos Ferenc pénzügyőr ezredes a NAV Bűnügyi Főigazgatóságának főigazgatója, akinek kinevezéséhez Varga Mihály pénzügyminiszter is gratulált.

 

Borítókép: Kinevezések a Sándor-palotában (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.