Balesetet szenvedett egy BMW Angyalföldön, nyolc migráns utazott benne

Menekülni próbáltak, de a rendőrök gyorsan elfogták őket.

2024. 01. 07. 13:29
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy francia rendszámú BMW haladt vélhetően nagy sebességgel Budapest XIII. kerületében, a Dráva utcában. A jármű ismeretlen okból felhajtott a Carl Lutz rakparti csomópontban a járdára, kidöntötte a jelzőlámpát, az oszlopot és mindent, ami az útjába került, a rakpartra hajtott, és megállt – számolt be az esetről a Baleset-infó.

Közlésük szerint a gépkocsi utasterében öt utas tartózkodott. Miután megállt a jármű, kiugrottak, és futva elhagyták a helyszínt. De nem jutottak messzire, mert a rendőrség munkatársai a környéken elfogták, majd visszavitték őket a baleset helyszínére.

A rendőrök kopogásra lettek figyelmesek a csomagtartó irányából, amelyet kinyitva újabb három személyt találtak.

A nyolc fő között többnyire bangladesiek, szírek és pakisztániak voltak. Az öt elfutott személy közül kettő – vélhetően a menekülés során – elesett, és különféle fájdalomra panaszkodott, így őket a mentőszolgálat kórházba vitte. Úgy tudni, a többiek a BRFK Teve utcai központjába kerültek.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.