Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Dull Szabolcs távozik a Telextől

Lemondott minden tisztségéről a lapnál.

2024. 01. 19. 13:19
2020.10.23. Budapest Dull Szabolcs, Index.hu volt főszerkesztője Fotó: Kurucz Árpád (KA) Magyar Nemzet Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy történet vége: távozom a Telextől – írta a közösségi oldalán Dull Szabolcs. Azt is közölte a volt főszerkesztő, hogy lemondott minden tisztségéről a Telexben és a Telex Akadémián, illetve a telexes cégekben, a Van Másikban és a Ne hallgassunk-ban lévő igazgatósági tagságáról is, és átadta a Telex alapítvány alapítói jogait. A Telexben lévő tulajdonrészét, részvényeit pedig a Telex visszaveszi.

Be kellett látnom mostanra, hogy bár a Telex csodálatos történet, ezt a Telexet már egyre kevésbé éreztem magaménak, és olyan történetnek, amelynek részese lehetek

– írta a bejegyzésében. Hozzátette: ezért hosszú, nehéz vívódás után a legnehezebb döntést hozta meg, és távozik a Telextől.

A Telex a közleményében sok sikert kívánt Dull Szabolcsnak, bármit is csinál majd a jövőben.

 

Borítókép: Dull Szabolcs (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.