Elfogták a Thököly úti emberölés miatt keresett férfit

Gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

2024. 01. 30. 6:52
null
Budapest, 2017. szeptember 9. Rendõrök 2017. szeptember 9-én este egy XXIII. kerületi, Újtelep utcai társasház elõtt, ahol elõzetes szóváltást követõen az 55 éves K. Imréné késsel hastájékon szúrta 58 éves férjét. A mentõszolgálat gyors beavatkozása ellenére a férfi meghalt. A nõt a rendõrök a helyszínen elfogták. MTI Fotó: Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség korábbi közlései szerint két férfi szóváltásba keveredett szombat este egy Thököly úti vendéglátóhely előtt, és a verekedés közben egyikük az úttestre esett, ahol egy arra haladó taxi halálra gázolta. A másik férfi elmenekült a helyszínről.

A gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsított D. Gábor ez idáig szökésben volt, a rendőrség azonban hétfő este közleményt adott ki, miszerint elfogták.

A Thököly úton történt eset részleteiről kedden adnak részletesebb tájékoztatást – írja a Bors.

Amint arról a Magyar Nemzet beszámolt, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton este háromnegyed tíz körül kapott bejelentést, hogy a VII. kerületi Thököly úton egy kisvendéglő előtt kialakult dulakodásban

egy férfi az úttestre lökött egy másikat, akit egy autó elütött.

Az elütött férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI Fotó: Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.