Elkapták a betörőt, aki 12 millióval vitte el egy fővárosi áruház széfjét + videó

Bár sokáig rejtőzött, végül a nyomára akadtak a rendőrök.

Forrás: MTI2024. 01. 19. 16:02
null
Monor, 2020. december 17. Monori rendõr õrizetbe vesz egy katalizátorlopással gyanúsítható férfit 2020. december 15-én. Monor környéki településekrõl az utóbbi hónapban több bejelentés érkezett, különbözõ telephelyekrõl tûntek el tucatszám katalizátorok. Volt, ahonnan az éjszaka leple alatt 15 katalizátort loptak el, több mint egy millió forint értékû kárt okozva. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Betörések miatt vettek őrizetbe egy régóta bujkáló férfit, aki több millió forintot lopott el társaival – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A vádlott többedmagával egy ecseri telephely irodájából vitt el egy ötmillió forintot tartalmazó páncélszekrényt, majd szeptemberben

egy fővárosi áruház egyik irodahelyiségében téptek ki a falból és vittek el egy széfet a benne lévő mintegy 12 millió forinttal.

A férfit január 12-én egy tetőtéri zugban, a tető és a falak között kialakított tárolóban elrejtőzve találták meg a nagykátai és a Pest vármegyei rendőrök.

A közlemény szerint a férfi nem tett vallomást, tagadta a bűncselekményeket, és panaszt tett a gyanúsítás és az őrizetbe vétel ellen is.

A további eljárás lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik vele szemben.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.