Már jön le a festék a miskolci aluljáró mennyezetéről, pedig decemberben adták át

A gyalogosok attól tartanak, hogy ismét lezárják az aluljárót, és kerülőúton kell közlekedniük.

2024. 01. 07. 15:53
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kevesebb mint egy hónapja, december 11-én adták át a felújított Búza téri aluljárót Miskolcon, de úgy tűnik, nem minden sikerült tökéletesen a munkálatok során. Az egyik helyi csoportban fotók jelentek meg arról, hogy az egyik feljáró közelében elkezdett a plafonról leválni a festés – írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Hírportál.

A lap a helyszínen arról győződött meg, hogy a helyzet még rosszabb, mint a közösségi oldalon látott képeken. Ugyanis

nemcsak a lejárónál indult meg a festék, hanem a plafon több pontján is.

Kiemelték, hogy vélhetően nem megfelelő festéket, vagy a festés során nem megfelelő technológiát, előkészítést végeztek, ez okozhatja a festék leválását.

Fotó: BOON/Szaniszló Bálint

A lap cikke szerint a feljárók közelében tapasztalható elsősorban a probléma, ahol a kinti hidegebb és a benti melegebb levegő találkozik, de nyilván erre a megfelelő festék kiválasztásával fel kellett volna készülniük a szakembereknek. A közösségi oldalon lévő poszt alatt többen azt írták, félő, hogy az újabb esetleges javítás miatt majd ismét lezárják az aluljárót, és lehet újra kerülni.

Borítókép: A leváló festék a miskolci Búza tér aluljárójában (Fotó: BOON/Szaniszló Bálint)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.