Már négymilliárd forint a főnyeremény a lottón

Csaknem fél éve halmozódik az ötöslottó főnyereménye.

2024. 01. 04. 7:55
Sisak Attila
Debrecen, 2019. március 22. Sisak Attila (j) lottószelvényeket ad fel játékra Kunkli Istvánnak, a lottózó munkatársának Debrecenben, a Szerencsejáték Zrt. Darabos utcai lottózójában 2019. március 22-én. Minden idõk harmadik legnagyobb nyereménye, 3,414 milliárd forint a tét az Ötöslottó hétvégi sorsolásán. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négymilliárd forintot nyerhet, aki ezen a héten helyesen tippeli meg a nyerőszámokat – tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. az MTI-t. Tavaly június vége óta halmozódik az ötöslottó főnyereménye, és ha a héten sem lesz nyertes, akkor a következő összeg már a játék történetének negyedik legmagasabb egyéni jackpotját jelentheti.

Az eddigi legnagyobb nyereményt 2020. március 28-án vitte el egy szerencsés játékos, ennek összege csaknem hat és fél milliárd forint volt.

Az Eurojackpoton is nagy nyereményre lehet számítani, ugyanis 13 hét halmozódás után majdnem 46 milliárd forint várja azt a szerencsést, aki egymaga találja el hibátlanul az 5+2 számot.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.