Mínusz 10 fok lesz, arcunkra fagy a mosoly + videó

Legalább a nap kisüt.

2024. 01. 10. 6:40
Fotó: Ir Solyanaya: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/megfazas-tel-fagyott-jeg-632364/
Fotó: Ir Solyanaya: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/megfazas-tel-fagyott-jeg-632364/
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kemény éjszakai fagy után reménykeltően indul a nap, az ország nagy részén derült lesz az ég, csak délnyugaton lesz elvétve felhős. Délutánra már országszerte élvezhetjük a napsütést.

A HungaroMet tájékoztatása szerint a légmozgás mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában nulla és 4 fok között alakul.

Szerda délután egyetlen felhő sem lesz az égen, Forrás: HungaroMet

Napnyugta után viszont újra rohamosan csökken majd a hőmérséklet, 

késő délután már nulla, kora este pedig bőven nulla fok alatt lesz a hőmérséklet, az esti órákra pedig ismét mínusz 10 fokot mutat a hőmérő országszerte.

 

 

Milyen idő lesz a következő napokban?

Az előttünk álló napokban nyugodt, száraz, hideg időjárásban lehet részünk, hiszen egy anticiklon peremére kerül térségünk.

Időnként érkezhetnek hozzánk nedvesebb légtömegek, de számottevő csapadékra nem kell számítani. Enyhülés csak a jövő héten várható.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.