Nem volt kíméletes az ónos eső: négyes karambol történt Albertirsán

Szerencsére nincs halálos áldozat.

2024. 01. 18. 11:14
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négy autó ütközött össze szerdán délelőtt Albertirsán, a Köztársaság utcában – adta hírül Facebook-bejegyzésében a Dél-Pest Megyei Panoráma. Mint írták, az járművekben összesen hat ember utazott, az összetört gépkocsik teljesen eltorlaszolták az utat. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd átvizsgálták az járműveket.

Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, ónos eső veszélye miatt másodfokú, narancssárga riasztást adott ki Pest, Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye egyes járásaira a HungaroMet Zrt. szerda délután. Így nem meglepő, hogy nem csak Albertirsán történt tömegkarambol: Budapest XVIII. kerületében hat autó ment egymásba. Ebből négy az ütközésektől annyira megsérült, hogy teljesen mozgásképtelenné váltak.

Borítókép: Az albertirsai baleset (Forrás: Facebook)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.