Nyolcadikos lányok verték meg hetedikes diáktársukat egy iskolában + videó

Nyolcadikos lányok vertek meg egy hetedikes lányt az egyik kecskeméti iskolában.

Forrás: BAON2024. 01. 31. 21:47
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nyolcadikos lányok vertek meg egy náluk fiatalabbat az egyik kecskeméti iskolában. A brutális esetnek az egész osztály szemtanúja volt, de senki sem segített, csak videózták őket és nevettek, miközben a hetedik osztályos lány sikoltozva menekült. A két nagyobb lány viszont elkapta a ruháját és a haját tépték, és amikor a földre esett, megverték – számolt be róla a Tények.hu.

A TV2 szerda esti hírműsorában számoltak be arról a felkavaró esetről, amely még a múlt héten történt az egyik kecskeméti általános iskolában. A lány megverését és megalázását többen is videózták a diáktársak közül, de senki sem avatkozott közbe.

Pálfi Tamás, a Kecskeméti Tankerületi Központ vezetője úgy nyilatkozott a Tények megkeresésére, hogy elindult az ügy kivizsgálása.

A megvert lány hozzátartozói feljelentést tettek, a rendőrség pedig eljárást indított.

A hírműsor úgy tudja, hogy a támadó lányokat egyelőre nem rúgták ki az iskolából.

Borítókép forrása: TV2

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.