Pankotai Lili vallomása: szorong Budapesten

A baloldali aktivista meg volt hatva saját versétől.

2024. 01. 21. 11:52
tüntetés október 23. Pankotai Lili
Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nekem is szar, hogy csak telefonban hallom anyám hangját!” –  verselte meghatottan Pankotai Lili. A baloldali aktivista Instagram-oldaláról megtudhatjuk, hogy részt vett egy Pécsen megrendezett slam poetry eseményen. 

De hiába vakarod a fejed, nem űzöd el Magyarországról a tetveket

– szavalta remegő hangon. Verséből egyebek mellett megtudhatjuk azt is, hogy Péccsel ellentétben „Budapesten szorong”, ahol „még az utcákban is eltéved”.

A fiatal baloldali aktivista a káromkodásairól, rendbontásairól vált ismertté. Mint arról lapunk is beszámolt, Pankotai Lili uszított már a kereszténység ellen, megszólalt gazdasági témában, leszólta a pedagógusokat és üzent a nemzeti oldalnak is. A pécsi diáklány miután ismertté vált, otthagyta iskoláját, jelenleg az Alternatív Közgazdasági Gimnázium tanulója. 

Borítókép: Pankotai Lili (Fotó: Kurucz Árpád)
 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.