Roncsautó miatt bosszúsak az édesanyák Újbudán, már jó ideje vesztegel a játszótérnél + fotók

A járgány megkeseríti az arra járók életét.

Forrás: Metropol2024. 01. 13. 12:37
Forrás: Pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Legalább egy éve megkeseríti az újbudai Harangos játszótérnél lakók életét, hogy egy közel negyven éves roncsautót kell kerülgetniük – írja a Metropol.

Az ütött-kopott roncsautón meglátszik az idő, még a kerekei is csálén állnak. Sokan kerülgetik, ezért próbálják elvitetni, ám eddig semmi nem történt.

A dühös környékbeliek jelentették már a köztereseknek a kocsit, ám egyelőre ők is tehetetlennek tűnnek.

Fotó: Metropol/Erdei Róbert Arnold 

 

Kerülgetik a babakocsival

Tehetetlenségében fakadt ki nemrég az egyik újbudai csoportban egy környéken lakó férfi, hogy a feleségével kénytelen kerülgetni a babakocsijukkal a roncsautót, amikor a játszótérre akarnak lemenni.

Mit lehet tenni a fél éve kerülgetett, kitört kerekű ronccsal a Harangos játszótér sarkán? Semmit

írta bejegyzésében az apuka. A férfi még az újbudai közterület-felügyeletnél is jelentette a piros Toyotát. A közteresektől kapott választ is közzétette, amelyből kiderült: 2025 tavaszáig van a kocsinak műszaki vizsgája. A bejegyzés alatt rengetegen adtak hangot bosszúságuknak az autó miatt.

 

A tulaj nem tudja elvitetni

Egy arra sétáló édesanya a lapnak elmondta, egy nyolcvanéves idős férfié az autó, aki a tér mellett lakik, mindennap ott sétáltatja a kutyáját. Ő nem tudja elvitetni, mert nincs rá pénze, de tudja, hogy sokaknak nem tetszik. 

Már tavaly nyár óta nem használja. Egy ideje parkoltatta az úr, de nem ment vele sehova. Akkor volt az első gond, amikor a gázvezetékeket cserélték az utcában nyáron, és párhuzamosan kellett parkoltatni az autókat. Amikor vége lett, a munkások emelték vissza. Akkor tört ki a kereke

magyarázta a nő.

Fotó: Metropol/Erdei Róbert Arnold 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.